Дома Ознака психолошки совети

Ознака: психолошки совети

ФАКТИ ШТО НЕ ГИ ЗНАЕТЕ ЗА ДЕПРЕСИЈАТА: Еве каков начин да...

0
ФАКТИ ШТО НЕ ГИ ЗНАЕТЕ ЗА ДЕПРЕСИЈАТА: Еве каков начин да помогнете некому 4 работи кои не ги знаете за депресијата како ментална болестДепресијата влијае...

Луѓето мислат дека тоа е нормално, но психолозите велат дека не...

0
Луѓето мислат дека тоа е нормално, но психолозите велат дека не е Иако дефинирањето на „нормалното“ во однесувањето е сива зона, терапевтите откриваат кои работи...

Благ аутизам кај возрасни: Доцна дијагноза, но објаснува сè

0
Благ аутизам кај возрасни: Доцна дијагноза, но објаснува сè Знаците на аутизам кај возрасните се обично суптилни и често остануваат незабележани во раното детство. Лесниот аутизам...

Дали сте изложени на микрострес?

0
Дали сте изложени на микрострес?СИТЕ сме изложени на бројни микро-стресори, некои од нас повеќе од другите. Овие испакнатини на патот на нашите животи се...

Не е сè толку сиво. Преку шест едноставни техники, можеме да...

0
Не е сè толку сиво. Преку шест едноставни техники, можеме да го тренираме мозокот за среќа Среќата не е само одредена од надворешните околности, туку...

10 МУДРИ ИЗРЕКИ КОИ ЌЕ ВЕ НАПРАВАТ СРЕЌНИ И ВО НАЈТЕШКИ...

0
10 МУДРИ ИЗРЕКИ КОИ ЌЕ ВЕ НАПРАВАТ СРЕЌНИ И ВО НАЈТЕШКИ СИТУАЦИИСекојдневниот живот често не ни дозволува да застанеме и да ги обработуваме ситуациите...

Луѓето не се менуваат – Слабите секогаш остануваат слаби, силните остануваат...

0
Луѓето не се менуваат - Слабите секогаш остануваат слаби, силните остануваат силни: мудро објаснува психолог Секој поединец ја носи со себе неверојатната моќ на избор...

Таа им помогна на многу луѓе да најдат љубов, а еве...

0
Таа им помогна на многу луѓе да најдат љубов, а еве 10 совети кои ќе ви помогнат и вам Американската авторка Сузан Шапиро (63) се...

Децата кои пијат енергетски пијалоци се поподложни на…

0
Децата кои пијат енергетски пијалоци се поподложни на ментални нарушувањаСпоред истражувањето на Универзитетот во Њукасл и Тисајд, енергетските пијалоци можат да имаат негативно влијание...

ДАЛИ СТЕ СТЕ СЛУШНАЛЕ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА ИСЦРПЕНОСТ? Психотерапевт открива 8 клучни...

0
ДАЛИ СТЕ СТЕ СЛУШНАЛЕ ЗА ЕМОЦИОНАЛНА ИСЦРПЕНОСТ? Психотерапевт открива 8 клучни знаци за оваа скриена состојба! Обрнете внимание на овие симптоми кои можат да...

Избор на уредникот

Копирање не е дозволено!