Дома Живот Помалку до 20 килограми за 13 дена: Србинките ја испробаа ДАНСКАТА ДИЕТА

Помалку до 20 килограми за 13 дена: Србинките ја испробаа ДАНСКАТА ДИЕТА

1144
0

Помалку до 20 килограми за 13 дена: Србинките ја испробаа ДАНСКАТА ДИЕТА, велат дека е најдобра и дека губат телесна тежина и по завршувањето на режимот.

Многумина велат дека килограмите исчезнуваат во наредните три месеци по завршувањето на диетата.

Данската диета е диета за брзо разградување на маснотиите и ослободување на телото од течности, со што таа екстремно брзо изгубила голем број килограми. Многумина велат дека килограмите исчезнуваат во наредните три месеци по завршувањето на диетата.

Оваа диета е многу ригорозна програма и доколку сакате да ја спроведете, не правете ја сами без претходна консултација со експерти кои се грижат за вашето здравје.


Како изгледа данската диета?
Оваа диетална програма може да се започне во секој ден од неделата, но се препорачува недела. Самата диета трае 13 дена и е доста тешка, но и ефикасна. Со држење се случуваат големи промени во организмот, а ефектите траат 2 години.

Тоа не е традиционална диета, туку начин да се започне телото побрзо да согорува масти и да го исфрли вишокот течност, што придонесува диетата да продолжи да работи и по завршувањето на 13-дневниот циклус. Ако правилно ја следите диетата, можете да го изгубите вишокот телесни масти и тоа (во зависност од почетната тежина) во опсег од 7 до неверојатни 20 килограми.


Воведни забелешки
Планот на исхрана мора да се следи точно 13 дена, ни помалку ни повеќе и како што е наведено мора да се следи според упатствата – без изневерување.


Доколку за време на диетата пиете на пр. 1 пиво или 1 чаша вино, џвакање мастики или јадење друга храна освен наведената, мора веднаш да ја прекинете диетата бидејќи нема да има резултати. После тоа, диетата може да се повтори само по 6 месеци, а не порано.

Диетата на ПОЗНАТ НУРИЦИОНИСТ носи сигурни резултати:


Доколку сте ја следеле диетата до крај, т.е. точно 13 дена, не треба да се повторува во следната година, но се препорачува да не се повторува во следните 2 години.


Кога сте гладни, пијте вода (најмалку 2 l), кафето може да се замени со чај и мора да користите коцки шеќер.
Речиси секој ден се јаде посебна салата, па затоа е погодно да се подготви неколку дена однапред.

Остави одговор

Ваш коментар
Вашето име