Дома Ознака празник

Ознака: празник

Денеска е Св. Николај Чудотворец архиепископ Мирликиски

0
Денеска е Св. Николај Чудотворец архиепископ Мирликиски Денеска се слави Свети Никола, најчестата слава на православните верници во месец декември. Свети Никола (Свети Николај Чудотворец) е...

Денеска е Светиот апостол и евангелист Матеј

0
Денеска е Светиот апостол и евангелист Матеј Светиот евангелист и апостол Матеј најпрвин со име Левије бил цариник. Но еднаш кога Исус поминувал покрај царинарницата...

Избор на уредникот

Копирање не е дозволено!