Дома Живот На прв состанок: Секој маж ги забележува овие ситници кај жената

На прв состанок: Секој маж ги забележува овие ситници кај жената

4011
0

Понекогаш тоа се движења, понекогаш одредени карактеристики

Мислите дека гледаат некои големи работи, но не сфаќате дека секој маж ќе ги забележи овие ситници кај жената

Многу жени се способни да „удираат“ со глава околу еден куп небитни работи кои мажите апсолутно не ги ни забележуваат, а од друга страна, често го игнорираат она што веднаш ќе им падне во очи.

Некогаш се работи за движења, некогаш за одредени карактеристики, но мажите навистина многу забележуваат кај жените, со тоа што жените, се разбира, не се ни свесни за тоа.

Начинот на кој тие гледаат на мажите

Жените го прават тоа брзо и „незабележливо“, но како што мажите ги мерат жените, така и жените го прават истото со мажите. Дури и кога се со сопрузи или дечковци.

Фризура

Преовладува мислењето дека мажите никогаш не забележуваат фризура, но многу од нив сакаат да видат добра фризура на жената, бидејќи тоа кажува многу за тоа каква е таа.

Рамената

Сè што жените носат со себе започнува од рамениците. На пример, начинот на кој им паѓа косата, но и рамената откриваат како се чувствуваат, кога ги заведуваат мажите, но и кога им е непријатно.

Комуникациски вештини

Начинот на кој жените зборуваат, како и начинот на изразување е исклучително важен за мажите. Начинот на кој зборуваат покажува страст и интелигенција, а на мажите тоа им е исклучително привлечно.


Насмевка

За повеќето насмевката е најважната и најубавата работа кај жените.

Мирисот

Мажите го сакаат начинот на кој жените мирисаат, особено кога користат добар и впечатлив парфем.

Грешки во шминкањето

Веројатно мислевте дека тие никогаш не ги забележуваат, туку вашите грешки во шминкањето и како им привлекуваат внимание. Ако ставите премногу темна пудра или пудра која има тенденција кон портокалова боја, а особено во верзијата каде што можете да го видите вашиот очигледно бел врат, секој маж веднаш ќе забележи.

Остави одговор

Ваш коментар
Вашето име