Дома Ментална гимнастика Можете ли да погодите кој број се крие во зелената шема?

Можете ли да погодите кој број се крие во зелената шема?

677
0

Можете ли да погодите кој број се крие во зелената шема?

Мислите дека сте интелигентни и перцептивни? Тестирајте ги вашите способности за набљудување и обидете се да го пронајдете скриениот број во интересна оптичка илузија, како што пишува The Sun.

Предизвикот, создаден од казиното Rainbow Riches, криеше две цифри во оваа илузија. Загатката е тестирана на голем број луѓе и само 40 проценти успеале да ја забележат бројката, па дали и вие ќе бидете еден од нив?

Ако сè уште не можете да сфатите кој број е скриен во зелената шема, видете го решението:

Остави одговор

Ваш коментар
Вашето име