Дома Живот Какво време не очекува Утре 07.11.2023

Какво време не очекува Утре 07.11.2023

1828
0

Какво време не очекува Утре 07.11.2023

Времето утре во Република Македонија ќе биде со температури околу 19 степени Целзиусови.

Во вечерните и ноќните часови температурите ќе се спуштат до 11°С.

Остави одговор

Ваш коментар
Вашето име