Дома Живот Какво време не очекува до крајот на Ноември, има и снег…

Какво време не очекува до крајот на Ноември, има и снег…

7506
0

Просечното време во Северна Македонија во ноември

Температурите во Република Македонија во Ноември ce прилично студени со температури меѓу 6° С и 13° С, топлата облека е задолжителна.

Во текот на месец Ноември во Република Македонија може да очекувате околу 3 до 8 дена дожд. Добра идеја е да го понесете со себе чадорот за да не ве фати на лошо време.

Ве молиме имајте предвид дека Република Македонија може да очекува неколку дневен снег во ноември.

Нашата временска прогноза може да ви даде одлично чувство какво време не очекува во Република Македонија во ноември 2023 година.

Остави одговор

Ваш коментар
Вашето име