Дома Живот Временска прогноза за денес 06.11.2023 година во Република Македонија

Временска прогноза за денес 06.11.2023 година во Република Македонија

830
0

Временска прогноза за денес 06.11.2023 година во Република Македонија

Локално време во Македонија денес

Времетоденес во Република Македонија ќе биде доста топло со температури до 21 степени Целзиусови. Во вечерните и ноќните часови температурите ќе се спуштат до 12°С.

Остави одговор

Ваш коментар
Вашето име