Дома Ознака тахикардија

Ознака: тахикардија

Бета блокатори, какви лекови се тие?

0
Бета блокатори, какви лекови се тие? Бета-блокаторите се еден од најчесто препишуваните лекови и во општата пракса и во специјализираните клиники. Многу често пациентите од...

ТАХИКАРДИЈА: Што ја предизвикува – Симптоми – природен лек

0
ТАХИКАРДИЈА: Што ја предизвикува - Симптоми - природен лекТахикардија е состојба која предизвикува срцето да чука повеќе од 100 пати во минута. Постојат три вида:Суправентрикуларна...

ТАХИКАРДИЈА: Што ја предизвикува – Симптоми – природен лек

0
ТАХИКАРДИЈА: Што ја предизвикува - Симптоми - природен лекТахикардија е состојба која предизвикува срцето да чука повеќе од 100 пати во минута. Постојат три вида:Суправентрикуларна...

Избор на уредникот

Копирање не е дозволено!