Дома Ознака психопат

Ознака: психопат

Психијатар објаснува за психопатите: Како да ги препознаете?

0
Психијатар објаснува за психопатите: Како да ги препознаете? Не можеш да кажеш дека некој е психопат барем во првите неколку пати кога ќе го сретнеш. Психопат...

Судски психијатар откри дали и како можеме да препознаеме психопат

0
Судски психијатар откри дали и како можеме да препознаеме психопатДАЛИ Е ЛЕСНО да се забележи дека некој е психопат? Психијатарот Сохом Дас се осврна...

Избор на уредникот

Копирање не е дозволено!