сабота, јануари 28, 2023
Дома Ознака интересно

Ознака: интересно

„Опасно“ куче фасцинирано од музика на харфа (ВИДЕО)

0
„Опасно“ куче фасцинирано од музика на харфа (ВИДЕО)Необична глетка пристигнува од Филипините. https://www.tvoezdravje.mk/интересно-видео-што-ќе-ви-ги-стопли-срц/ Големото куче ѕиркаше низ оградата, внимателно гледајќи го човекот кој свири на харфа...

ОРИГИНАЛНИ фотографии од откривањето на гробницата на Тутанкамон

0
ОРИГИНАЛНИ фотографии од откривањето на гробницата на Тутанкамон. На 4 ноември 2022 година се одбележа 100-годишнината од откривањето на гробницата на Тутанкамон во египетската долина...

Избор на уредникот

Копирање не е дозволено!