Дома Ознака вртоглавица

Ознака: вртоглавица

Вртоглавица после станување: Лекарот објасни зошто се случува и на каква...

0
Вртоглавица после станување: Лекарот објасни зошто се случува и на каква болест може да укажува Обрнете внимание ако ова ви се случува често Посета на лекар...

Ако ги пиете овие лекови, не седнувајте зад воланот

0
Ако ги пиете овие лекови, не седнувајте зад воланот Оние кои земаат лекови против настинки и грип мора да бидат особено внимателни во сообраќајот бидејќи...

ЧАЈ ВРЕДИ ЗЛАТО: Ќе заборавите на вртоглавицата и ќе го подобрите...

0
ЧАЈ ВРЕДИ ЗЛАТО: Ќе заборавите на вртоглавицата и ќе го подобрите здравјето… Многу луѓе кога се соочуваат со здравствени проблеми се свртуваат кон лекови. Овие...

Вртоглавица – зошто се појавува, симптоми и третман

0
Вртоглавица - зошто се појавува, симптоми и третманВеројатно го знаете тоа чувство кога брзо ќе станете од кревет и одеднаш сè околу вас почнува...

Зошто ни се врти кога ќе станеме?

0
Зошто ни се врти кога ќе станеме? Овој феномен се нарекува ортостатска хипотензија, предизвикува пад на крвниот притисок и забрзано чукање на срцето. Дали ви...

Избор на уредникот

Копирање не е дозволено!