Дома Ознака Временска прогноза

Ознака: Временска прогноза

Кога ќе имаме најниска температура – Временска прогноза

0
Временска прогноза од 17.04.2024 година до 22.04.2024 година

Какво време не очекува во наредните денови

0
Временска прогноза од 21.03 до 26.03.2024 година.

Временска прогноза: Врнежи од дожд и снег

0
Временска прогноза од 05.03.2024 година до 10.03.2024 година.

Какво ќе биде времето во наредните денови

0
Временска прогноза од 22.02.2024 година до 26.02.2024 година.

Временска прогноза: Ни претстои период од врнежи

0
Временска прогоноза пд 07.02.2024 година до 13.02.2024 година.

Какво ќе биде времето во наредните 7 дена

0
Временска прогноза од 01.02.2024 до 06.02.2024 година.

Временска прогноза: Еве за кога се прогнозира врнежи од СНЕГ

0
Временска прогноза од 16.01.2024 година до 22.01.2024 година.

Какво време не очекува во наредните денови

0
Временска прогноза од 09.01.2024 до 15.01.2024 година.

Временска прогноза: Следува заладување и појава на снег

0
Временска прогноза од 03.01.2024 година до 09.01.2024 година.

Какво време не очекува до крајот на годината

0
Временска прогноза од 26.12.2023 година до 31.12.2023 година.

Избор на уредникот

Копирање не е дозволено!