Дома Ознака боја

Ознака: боја

И боите на намирниците влијаат на здравјето! Виолетовата боја го штити...

0
И боите на намирниците влијаат на здравјето! Виолетовата боја го штити срцето, а жолтата… Иако главно делуваат позитивно, некои бои можат да делуваат и негативно...

Избор на уредникот

Копирање не е дозволено!