Ординацијата ТВОЕ ЗДРАВЈЕ е наменета за сите вас кои водите грижа за вашето здравје, посакувате што поскоро да се вратите на секојдневните активности или да ги намалите и одстранитедолгогодишните болки и проблеми. Се поголемиот број на задоволни клиенти и се поголемиот број на успешни професионални спортисти кои ни го доверуваат нивниот опоравок за што побргу враќање на спортските терени се знак дека нашата работа е беспрекорна и квалитетна и никогаш нема да прифаќаме компромиси во реализацијата на физикалната терапија.

Во модерен амбиент опремен со врвна апаратура од најреномираниот производител во светот “BTL” и високо-квалификувани кадри од областа на физикалната терапија, чие богато искуство и посветеност гарантираат квалитет.  Toj квалитет веќе го препознаа повеќе спортски клубови и федерации од кој би ги издвоиеле Фудбалскиот Клуб Работнички (како единствена и официјална ординација за третман на членовите на клубот), Одбојкарска федерација на Македонија (каде сме задолжени за комплетно покривање на потребите од физикална терапија за сите селекции на Р. Македонија во одбојка).

BTL 4000 smart&premium

Нашиот широк спектар на понуди вклучува:

- професионални масажи,

- шоквејв терапија,

- електротерапија,

-ултразвучна терапија,

-магнетна терапија

-ласер,

-топлотна терапија со парафин и парафанго,

-кинезитерапевтски вежби за корекција на деформитети, -

-рехабилитација од повреди,

-“COMPEX” програма за повраток на атрофирана и ослабена мускулатура,

-апаратурна лимфна дренажа,

-Ехо дијагностика

 

Со едноставно мото тежиме кон единствена цел

ТВОЕ ЗДРАВЈЕ – НАША ГРИЖА

Тел: 023201021  

Моб: 072603232

Е-пошта: contact@tvoezdravje.mk

Адреса: Ул. Чедомир Миндеровиќ бр. 27, Центар, 1000 Скопје

(на самиот бул. Св. Климент Охридски, спроти Соборниот Храм)

 

РАБОТНО ВРЕМЕ: 

ПОН-ПЕТ: 08:00-21:00       САБОТА: 09:00-14:00