среда, март 29, 2023

Parents and children

Дома Parents and children

Не пред ОВАА возраст: На која возраст детето треба да добие...

0
Не пред ОВАА возраст: На која возраст детето треба да добие ТЕЛЕФОН?Експертите откриваат зошто е важно на вашето дете да не му давате телефон...

Табела: Кога децата треба да си легнуваат?

0
Табела: Кога децата треба да си легнуваат? Виралната табела даде одговор на прашање кое ги мачи сите родители... Наставниците од едно британско основно училиште објавија табела...

Колку газирани пијалаци можат да пијат децата на ден? Ќе се...

0
Колку газирани пијалаци можат да пијат децата на ден? Ќе се изненадитеКолку газирани пијалаци смеат да пијат на децата?Газираните пијалоци се извор на „празни“...

Енуреза кај деца (ноќно мокрење)

0
Енурезата е неволно, постојано мокрење на детето, повеќе од два пати месечно, по возраста кога е воспоставена нормална контрола на мочниот меур во отсуство...

20 работи што треба да ги знаете кога бебето ќе дојде...

0
Педијатрите дадоа одговори на 20-те најважни прашања кога станува збор за грижата за бебето во првите денови од неговиот живот. Првите денови со бебето ги...

Зошто децата не сакаат зеленчук?

0
Децата кои не јадат зеленчук можеби го прават тоа поради примарен инстинкт за преживување, сугерира една нова студија. Д-р Ени Верц и д-р Карен Вин,...

Дали децата треба да се воспитуваат на модерен или традиционален начин,...

0
Воспитувањето деца е прашање за кое, во денешното модерно време, не постои заеднички став на заедницата во однос на општо прифатливото однесување на детето,...

Ова 14-месечно девојче за прв пат пробува очила и го гледа...

0
Ова 14-месечно девојче за прв пат пробува очила и го гледа светот во сосема ново светло. Нејзината реакција ќе ви го стопи срцето! (видео) https://www.youtube.com/watch?v=plCOPfl8Tgo

Пет причини зошто вашите деца одбиваат храна

0
Секојдневното одбивање на храна кај децата е стресно за родителите. Одбивањето храна најчесто се случува при послужување нова храна, но не се исклучува и...

Децата во последно време се почесто се соочуваат со овој проблем...

0
Децата во последно време се почесто се соочуваат со овој проблем со очите Експертите велат дека има нова епидемија кај децата, поврзана со очни болести....

Избор на уредникот

Копирање не е дозволено!