Дома Life НАУЧНИЦИТЕ ОТКРИЛЕ ШТО Е НАЈВАЖНО ВО ФЛЕРТОТ! Еве како да ја совладате...

НАУЧНИЦИТЕ ОТКРИЛЕ ШТО Е НАЈВАЖНО ВО ФЛЕРТОТ! Еве како да ја совладате техниката на заведување!

358
0

НАУЧНИЦИТЕ ОТКРИЛЕ ШТО Е НАЈВАЖНО ВО ФЛЕРТОТ! Еве како да ја совладате техниката на заведување!
Хуморот, укажувањето на достапноста, како и покажувањето великодушност се некои од работите што мора да ги истакнете

Кога станува збор за флерт и заведување, некои луѓе едноставно не се родени за тоа и не се снаоѓаат во дадената ситуација.
Сепак, резултатите од истражувањето добиени од научниците од Норвешкиот универзитет за наука би можеле да го ублажат овој проблем.

Експертите се согласија: Една особина е пресудна за опстанокот на љубовната врска, знаете ли која?

Тие всушност утврдиле кои работи се клучни и во кои ситуации, кога е во прашање флертувањето.

Тие утврдиле дека укажувањето на сексуалната достапност има висока ефикасност кај мажите кои бараат краткотрајна врска. Тогаш на потенцијалниот партнер треба јасно да му ставите до знаење што ве интересира, да речеме со физичко приближување или воспоставување контакт со вашето тело и очи.
Со мажите е поинаку. Оние кои сакаат долги врски ќе треба да покажат знаци на великодушност и подготвеност да се посветат.

ХУМОР
Интересно е дека хуморот не бил значаен за флерт наменет за една вечер, но бил за двата пола, доколку барале долга врска.

Претходна објаваХрана која го намалува потењето
Следна објаваПет знаци на сепса: Брзото дејствување може да спаси животи

Остави одговор

Ваш коментар
Вашето име