Дома Интересно Еве што значат линиите на внатрешната страна на зглобот

Еве што значат линиите на внатрешната страна на зглобот

219
0

Повеќето луѓе имаат две до три линии на зглобот, а првата линија или нараквица го означува периодот од 23 до 28 години, втората 46 до 56 години, третата 69 до 84 години, а четвртата претставува повеќе од 84 години од животот. .

Според некои, има многу што можеме да научиме со „читање“ на линиите на дланките, а една од најчестите „вистини од дланката“ е дека луѓето чии линии на дланката ја формираат формата на буквата М се „надарени и посебен“.

Поретко се споменуваат хоризонтални или заоблени линии на внатрешната страна на зглобовите, а како линиите на дланките и тие според некои имаат свое значење.

Повеќето луѓе имаат две до три линии на зглобот, а според порталот your tango, првата линија или нараквица го означува периодот од 23 до 28 години, втората 46 до 56 години, третата 69 до 84 години и четвртата претставува повеќе од 84 години од животот. Свиткајте ги тупаниците навнатре за подобро да ги нацртате линиите и да ги анализирате.

Прва линија

Првата линија е најважна и ако е јасна, непрекината и длабоко дефинирана, тогаш човек може да очекува да ужива во здравје и сила. Доколку е нејасно, скршено и лошо дефинирано, тогаш се смета дека лицето е со лоша здравствена состојба и „кревка“.

Втората линија се користи за да се процени очекуваното богатство на една личност. Ако е јасно дефинирано, директно и непрекинато, човекот може да очекува просперитет и среќа.

Третата линија

Третата линија предвидува очекувана слава и моќ. Ако е директно и непрекинато, веројатно е дека личноста ќе биде доста влијателна во текот на неговиот живот.

Четвртата линија

Обично е паралелно со третото и се гледа како еден вид нејзин бонус. Ако сте еден од ретките луѓе кои ја имаат оваа линија, таа го зајакнува и зајакнува сето она што третата линија ви „предвидела“.

Претходна објаваПроверете на квиз: Колку добро ги познавате котлините во Македонија…
Следна објаваТри работи кои ќе ви помогнат да изградите самодоверба

Остави одговор

Ваш коментар
Вашето име